La TV, saptamana asta (16 - 23 octombrie) Nicolas Cage apare in: 7 (sapte) filme

Foto: ANUNT OFICIAL FilmNation International LLC:

Recent distribuitorul FilmNation International LLC a anuntat ca odata cu lansarea filmului オレの獲物はビンラディン (Ore no emono wa Bin Radin, en. My Prey is Bin Laden, in original Army of One) in Japonia va distribui, pentru detinatorii de precomenzi valabil si irevocabil incheiate si achitate in totum, si un snack japonez sub marca Umaibo botezat cu simpatie de catre fani drept Nicolastick.

Ei bine, nu! Dupa cum bine stiti, reprezint interesele materiale, spirituale si morale ale maestrului in Romania in mod formal de multa vreme si in mod informal de si mai multa vreme, astfel ca in urma succesului extraordinar pe care l-am avut in acest demers, imbogatindu-l pe maitre Nic material, spiritual si moral dincolo de orice asteptari[1], am fost detasat la biroul local japonez pentru a imbunatati starea de fapt a lucrurilor de aici. Din pacate, Japonia pare dincolo de a mai putea fi ajutata, dar interesele materiale, spirituale si morale ale lui Nicolas Cage pot fi oricand imbunatatite atata vreme cat ma ocup eu de treaba.

Astfel ca, pe scurt, am luat imediat legatura cu FilmNation International pe calea unei notificari scrise de tip cease and desist pana la clarificarea situatiei contractuale si remuneratiei datorate maestrului pentru promovarea acestui snack japonez Umaibo prin asocierea directa intre el si imaginea delicioasa a lui Nicolas Cage. Astfel cum am reusit sa confirm, instinctele mele au avut dreptate si au mirosit imediat un romanism la mijloc si o ocazie de repatriat fonduri monetare fiduciare in favoarea patrimoniului lui Nicolas Cage, intrucat FilmNation International nu a obtinut in prealabil drepturile si acordul maestrului pentru a se folosi de imaginea sa intr-un asemenea scop patrimonial. Prinsi practic cu mata-n sac, au fost nevoiti sa renunte la campanie, ori sa plateasca o suma de bani cu scop de remunerare pe care ei au apreciat ca este nerezonabila pentru a distribui un simplu snack japonez, fie el si delicios.

Doresc sa precizez pe aceasta cale ca in ciuda scuzelor transmise, alegand sa nu remunereze patrimoniul aflat in nevoie al maestrului si nici sa amelioreze situatia fondurilor dedicate autoritatii de reglementare in domeniul continutului audio-vizual avandu-l pe Nicolas Cage drept element esential si distinctiv, ARDCAVANCDEED, consider ca acest distribuitor in contextul istoric al comportamentului sau a actionat neonorabil si nejaponez aducand mare rusine siesi dar si societatii-mama, ambele avand la dispozitie o singura cale onorabila de a iesi din aceasta rusine covarsitoare care va fi luata in discutie la urmatoarea AGA. Sayonara!

Acestea fiind spuse, va invit sa ne intoarcem la programul nostru normal cu 7 difuzari saptamana asta, care se traduce intr-o medie aproape perfecta de un film cu Nicolas Cage per diem.


  1. Voi reveni asupra acestui aspect important in urmatoarea publicatie a raportului anual in care voi detalia lupta anti-coruptie pe care o duc in Romania pentru apararea intereselor materiale, spirituale si morale ale maestrului sub lunga administratie PSD=PDL=aceeasi mizerie, dar si rezultatele cuantificabile pe care le puteti vedea si sper ca le si urmariti la propriu in numarul crescut de difuzari ale peliculelor inaltate de jocul actoricesc al maestrului. ↩︎